Over ons


Tijdens een heerlijke vakantie op La Boucoule in Montbrun-les-bains in 2011 werden we verliefd op deze rustgevende plek en de streek van lavendel, zon, mooie natuur , gezellige mensen en lekker eten. Al snel droomden we ervan hier ooit –in de buurt van de Mont Ventoux- te komen wonen om vakantiegangers te kunnen ontvangen. We keerden vele jaren terug naar La Boucoule en droomden verder.

We zagen onze plek zó voor ons; we zouden een oase van rust creëren waar mensen toch ook van “gezellig samenzijn” kunnen genieten. Een gemeenschappelijk zwembad, een speelplek voor de kids, een petanque-baan, … om elkaar te ontmoeten, maar woonplekjes waar ieder op zichzelf kan zijn.

Aangezien we België niet meteen wilden verlaten omwille van de grote meiden van Bart, staken we onze dromen nog wat in de koelkast, maar zéker niet in de diepvries!!

Toen we goed 6 jaar later “op den buiten” van het kleine dorpje Revest-du-Bion een domein ontdekten waarin we àl onze ideeën de vrije loop konden laten, wisten we dat de tijd was gekomen om onze sprong te wagen.

Aansluitend aan ons eigen huis –waar wij doorgaans steeds te vinden zijn voor een vraag of hulp- bevinden zich verschillende bijgebouwtjes die we omvormen tot gites. Dit jaar zullen er 2 klaar zijn voor 4 à 6 personen met een eigen terras.

Aan de rand van het bos creëerden we 3 heerlijke aparte zen-plekjes voor een ingerichte glamping-tent voor 6 personen met eigen sanitair. 

Samen met onze meiden Meere & Tille, onze kindvriendelijke loebas Bente en gezellige poezen Tijger, Olli en Kiwi kijken we ernaar uit jullie te mogen ontvangen, wegwijzen, doen proeven & ontdekken en vooral zien genieten!!

 

Hopelijk tot snel

Bart & Sofie


Welkom in Revest-du-Bion, welkom in La Grisonne
"Rester c'est exister, mais voyager c'est vivre!"

- Gustave Nadaud  Magnifiek domein met schitterend zicht en alle comfort. We komen zeker terug!
  En we kijken uit naar de nieuwe gites die binnenkort klaar zijn. Succes met het vele werk!

  Nico, Bieke, Victor, Arthur en Felix

  Geweldig. Ontspannend. Culinair er boenk op. En een geweldige uitgestrekte locatie voor kinderen.

  Bart, Saar en de kinderen

  Fantastisch dat jullie deze locatie hebben gevonden en ze aan het ombouwen zijn tot een paradijs. Tot snel!

  Rien & Nele. Eva & Stien.